Rij veilig met medicijnen.nl

/Nieuws

20 Mar

Gratis nascholingen ‘Geneesmiddelen in het verkeer’ in Drenthe en Flevoland

Het Verkeers- en vervoerberaad Drenthe (VVBD) organiseert voor apothekers, huisartsen en assistenten uit Drenthe twee gratis nascholingen ‘Geneesmiddelen in het verkeer’. De eerste vindt plaats op 30 mei 2018 in Hotel Assen in Assen. De tweede vindt plaats op 26 juni 2018 in Hotel Emmen in Nieuw-Amsterdam. U kunt zich hier aanmelden voor deze nascholingen. Daar vindt u ook alle informatie over de nascholing: inhoud, doelen en accreditatie.

De provincie Flevoland biedt apotheekteams, huisartsenteams en FTO-groepen uit deze provincie in 2018 vijf gratis incompany nascholingen ‘Geneesmiddelen in het verkeer’. De groep moet bestaan uit minimaal 15, maximaal 20 deelnemers. Meer informatie over de inhoud, doelen en accreditatie vindt u hier. U kunt uw groep aanmelden door een mailbericht te sturen naar h.kwaak@medicijngebruik.nl.

Zorgverleners uit andere provincies kunnen deze nascholing ook incompany boeken. De kosten zijn € 1.425,- . De locatie- en cateringkosten zijn voor eigen rekening. Voor het maken van een afspraak kunt u contact met ons opnemen. 

Deel dit bericht